Guldteamet 2022

Marcus Becker, 30

Grundare och Utövare

Marcus är uppvuxen i Ängelholm men är nu bosatt i Stockholm. Driven, ödmjuk, innovativ och en vilja att alltid utvecklas är starka ord som beskriver honom. När han får en idé tar han sig den an och gör den till verklighet. Till vardags arbetar Marcus som säljare på Bang&Olufsen och har ett stort intresse för skateboard och flyboard. 2020 cyklade han ensam från Stockholm till Ängelholm för att samla in pengar till Barncancerfonden och där väcktes tanken om det som blev En Tia Till Barnen.

Richard Landén, 33

Grundare och Projektsamordnare

Richard är tvåbarnspappan från Ängelholm som bollar familjeliv med företagande. Han blandar kreativitet med allvar och driver till vardags företaget AVAYO – Digital bokföring & Rådgivning AB där han arbetar som digital redovisningskonsult. I sann entreprenörsanda har han tidigare drivit flera företag, bland annat bowlinghallar och en webbyrå. Fokus just nu är att utforska Spanien efter att hela familjen flyttade söderut förra året för att prova på hur det verkligen är att arbeta helt platsoberoende.

Pontus Becker, 27

Utövare

Pontus är en glad, positiv, energisk och ödmjuk kille som alltid strävar mot att bli lite bättre för varje dag. Uppvuxen i Ängelholm men sedan utflyttad till Malmö, där han numera bor och jobbar som Brandman. Intressen är hans familj och träning, numera tar träningen golf och padel upp mycket av hans fritid. Fysiska utmaningar är något som Pontus verkligen trivs och drivs av. Toughest/Tough Viking är några av utmaningar som han har tagits sig an, där många fler andra utmaningar är kommande. Men någon cykling med etc. från Stockholm till Ängelholm är inget som har utförts tidigare.

Sophie Hedberg, 34

Ansvarig för sociala medier

Sophie är från Ängelholm. Syster till Linnea, Kusin till Marcus och Pontus!
Bor just nu i Australien. Har spenderat de senaste 5 åren att hitta balans i livet och skapa en livsstil som är hållbar. Ett av målen sedan några år bakåt är att skapa ett liv som hon inte vill ta semester ifrån. Leva ett fullt integrerat liv. Med en utbildning inom Digital och Strategisk Kommunikation kan hon vara med och stötta personer och initiativ som resonerar med henne. Hon jobbar inte med detta idag utan det är nu en kompetens som hon tycker om att använda via ideellt engagemang såsom En Tia Till Barnen. Utöver detta är hon även en certifierad Yogalärare och håller just nu på att vidareutbilda sig inom detta område för att hjälpa andra att må bättre!

Linnea Hedberg, 31

Arrangör och Eventkoordinator

Linnea beskrivs ofta som en liten tjej med mycket energi. Obotligt nyfiken och äventyrslysten. Med bakgrund som dansare och skådespelerska har hon lyckats bo på många olika ställen i världen. Hon gillar att ha många bollar i luften och hittar ständigt nya vägar att utvecklas. Just nu vidareutbildar hon sig till SER-terapeut. Mest tid tillbringas i Ängelholm på Socialpsykiatrin där hon jobbar då hennes hjärta slår lite extra för människor och relationer.

Frida, 34

Chaufför

Frida är uppvuxen och har bott hela sitt liv i krokarna runt Katrineholm. Tog sjuksköterskeexamen för 11 år sedan, har jobbat på vårdavdelning men även på vårdcentraler. Startade eget företag, Lugnets Allfix för fyra år sedan, och har sedan tre år satsat fullt ut på sitt företag. Utöver detta är hon sportintresserad och gillar cykling samt geocaching.

Joline Wren, 18

Social media manager

Joline fyller 18 år till hösten. Hon är en glad, sprallig, ambitiös och energifylld tjej som älskar hästar. Gillar utmaningar och är inte rädd för att ta i. Mår som bäst när hon får arbeta fysiskt och mentalt i högt tempo hela dagen. Hon fick nys om ”en tia för barnen” genom bekanta på sociala medier. Det som motiverade henne att söka uppdraget var att ge sig själv en ny och spännande utmaning med plats för lärdomar, att träffa nya härliga människor samt att hitta ett sätt kunna hjälpa andra barn i den mån jag kan. Hon ser enormt mycket fram emot denna resa!

Scroll to Top