Guldteamet 2021

Bilden visar Marcus Becker med en guldig ring som ram

Marcus Becker, 29

Grundare och Utövare

Marcus är uppvuxen i Ängelholm men är nu bosatt i Stockholm. Driven, ödmjuk, innovativ och en vilja att alltid utvecklas är starka ord som beskriver honom. När han får en idé tar han sig den an och gör den till verklighet. Till vardags arbetar Marcus som säljare på Bang&Olufsen och har ett stort intresse för skateboard och flyboard. 2020 cyklade han ensam från Stockholm till Ängelholm för att samla in pengar till Barncancerfonden och där väcktes tanken om det som blev En Tia Till Barnen.

Maximilian Strand, 29

Utövare och Sponsoransvarig

Maximilian, också kallad Max, är en glad filur som är full av energi. Till vardags arbetar han som murare men hans stora intresse för träning och hälsa har lett till att han nyligen även startat sitt företag Stronger PB Fitness. Max har testat det mesta, bland annat har han deltagit i Gladiatorerna, Ninja Warrior och stakat sig igenom Vasaloppet. Han är också en före detta motorcrossförare på elitnivå och har tävlat i crossfit! Med andra ord så har han gjort massor när det kommer till fysiska utmaningar men aldrig något som har med rullstol, kajak eller längre cykling att göra.

Bilden visar Maximilian Strand med en guldig ring som ram
Bilden visar Richard Landén med en guldig ring som ram

Richard Landén, 32

Grundare och Projektsamordnare

Richard är tvåbarnspappan från Ängelholm som bollar familjeliv med företagande. Han blandar kreativitet med allvar och driver till vardags företaget AVAYO – Digital bokföring & Rådgivning AB där han arbetar som digital redovisningskonsult. I sann entreprenörsanda har han tidigare drivit flera företag, bland annat bowlinghallar och en webbyrå. Fokus just nu är den stundande flytten till Spanien där han och familjen ska utforska hur det är att verkligen arbeta helt platsoberoende.

Andréa Reüter, 30

Kommunikatör och Pressansvarig

Andréa, även kallad Dea, är driven och ödmjuk med ledorden ”Make Things Happen”. Hon har en gedigen erfarenhet av kommunikation, projektledning och eventkoordinering med flera stora milstolpar såsom  Sweden Rock Festival, Landskrona Pride och projektledare på Kulturförvaltning. Sedan början av 2020 driver Andréa bolaget By Arts AB som fokuserar på projektledning, marknadsföring och kommunikation.

Bilden visar Andréa Reuter med en guldig ring som ram
Scroll to Top